Procurement Officer

ApplyPrint Preview
 
 
 
Procurement Officer
AarhusLocalProcurementRef.: MA-230206
We Offer
Erhvervsdrivende, arbejdstagere, producenter og forbrugere.
I dag tegner handel sig for omkring 60% af verdens samlede BNP. Handel flytter ideer, driver virksomheder til at vokse og giver folk mulighed for at blomstre i alle hjørner af verden. Hos Maersk brænder vi for at forbinde de folk rundt om i verden via samhandel. 90% af denne handel foregår i dag via containerskibe, hvilket gør handel meget hurtigere, lettere og mere tilgængelig.

APM Terminals driver eller er medejer af over 70 containerterminaler i 40 lande verden over.

Din arbejdsplads bliver vores terminal i Aarhus. APM Terminals - Aarhus’ kerneforretninger er driften af containerterminalen på Aarhus havn og andre relaterede tjenester, såsom inspektion og reparation af containere mv. Med ca. 300 ansatte, en årlig omsætning på mdkk +400 og håndtering af 15 skibsanløb og 5000 lastbiler på ugentlig basis, er APM Terminals - Aarhus den største containerterminal i Danmark og et vigtigt led i Danmarks im- og eksportstrøm.

Vores nuværende Procurement Officer i APM Terminals - Aarhus har valgt at fortsætte sin karriere uden for koncernen, og vi søger derfor hans efterfølger.

Din daglige arbejdsplads vil være hos APM Terminals - Aarhus, men du vil rapportere direkte til APMT's regionale indkøbsledelse i København, med en lokal rapporteringslinje til CFO på APM Terminals - Aarhus. Det betyder, at du vil være en del af en global og professionel indkøbsfunktion i et Fortune 500-selskab, der tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø med opbakning og muligheder for personer, der har ambitioner og tager initiativ.
Key Responsibilities
Arbejdsopgaverne på en terminal som APM Terminals - Aarhus er centreret omkring håndtering af skibsoperationerne og de faciliteter, der yder direkte støtte (lager, værksteder, kontroltårn mv.). Du vil være en del af den administrative supportfunktion, men for at lykkes skal du være i stand til at opbygge relationer med de ansatte og ledelse på terminalen samt i den globale indkøbsfunktion, som du rapporterer til. Som den eneste indkøbsressource i organisationen får du mulighed for at blive involveret i alle aspekter af terminalens drift. Dette kræver, at du er i stand til at forstå de kommercielle og operationelle aspekter af terminalen, således at du kan være en rådgiver, som man har tillid til i alle situationer, hvor eksterne leverandører også er involveret i løsninger.

En vigtig del af dine opgaver er at gennemføre og sikre overholdelse af relevante indkøbsprocesser og værktøjer. Dette vil kræve stærke evner til at styre forskellige interessenter. Derudover vil du stå for de væsentligste daglige indkøbsaktiviteter og projekter i havnen, såsom leverandørstyring, indgåelse af kontrakter, forberedelse og udførelse af tilbud og forhandlinger, samt analyse af udgifter til identificering af mulige omkostningsbesparelser.

Du vil have et stærkt globalt indkøbsteam bag dig, der hjælper med projektledelse, systemimplementering, markedsanalyse og udbud, samt projektledere, der driver projekter inden for udvalgte udgiftskategorier baseret på dine data, og med dig som deres lokale repræsentant.

Da APM Terminals - Aarhus er en del af den europæiske region og skandinaviske gruppe, vil du arbejde tæt sammen med dine indkøbskolleger på de andre terminaler, der støtter og forbinder vores globale indkøbsindsats. Med andre ord er din primære arbejdsplads lokal, men dine opgaver og de aktiviteter du ejer eller blive en del af, er internationale. I perioder kan der forventes rejseaktivitet.
Who we are looking for
Dine færdigheder:

• Evner at samarbejde med interne og eksterne interessenter på alle niveauer, for at nå dine mål.

• God forståelse af strategiske indkøbs- og RFx-processer. Ideelt set også erfaring med implementering af kontrakter samt brug af online platforme til RFx og eAuktion.

• Stærkt købmandsskab.

• Arbejder struktureret og har en analytisk tankegang. Erfaring med LEAN vil være et plus.

• Effektive færdigheder inden for forhandling og ordregivning.

• Fremragende mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk, og gode præsentationsfærdigheder.

• En bachelor- eller kandidatuddannelser inden for ingeniør, logistik, supply chain management eller økonomi foretrækkes.

• Du har mindst 3-5 års erhvervserfaring fra supply chain miljø.
>Last application date: 30 November 2019.
For further information, please contact: monika.chrobak@maersk.com.
At APM Terminals, we are a team of over 20,000 employees spread across more than 60 countries united by a passion to provide our expertise in port operations and container management services. By providing the expertise and port infrastructure essential to world trade, we actively support the advancement of the societies around us, enabling local economies to unlock their potential and build an even stronger global community. Working with a team of talented professionals you will get a chance to experience different cultures and make friends all over the world. You’ll find a culturally diverse, stimulating environment at any of our offices, terminals or depots. When you join APM Terminals, the world is your workplace.
 
 
APM Terminals is an independent business unit within the Danish Maersk Group – a Global Fortune 500 company with about 89,000 employees and offices in 130 countries with global growth opportunities in a range of fields from shipping and energy to our offshore and manufacturing industries - Join us to achieve even your most ambitious career goals!